Advertentie
Tot op de bodem

Tot op de bodem

5
Gelezen 4 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Young adult   Topics 0
Het leven van de 13-jarige Amy draait om trainen en wedstrijdzwemmen. De dag nadat ze de plaatselijke zwemkampioenschappen wint, krijgt ze samen met haar vriendin Sophie een ongeluk. Dagen later komt ze bij in een ziekenhuisbed: haar rechterbeen is tot vlak onder de knie geamputeerd. Haar zwemcarrière lijkt voorgoed voorbij. Er breekt een moeilijke tijd aan, waarin Amy niet alleen moet leren omgaan met een kunstbeen, maar ook met het verlies van Sophie, die bij het ongeluk is omgekomen. Als haar fysiotherapeut ontdekt dat Amy vroeger wedstrijden zwom, rust hij niet tot hij haar heeft overgehaald haar passie nieuw leven in te blazen. Maar kan Amy wel zwemmen zonder haar rechterbeen? En is zwemmen nog leuk nu ze nooit meer de allerbeste kan zijn?
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
18 mei 2011
ISBN
9789047519980
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

pakkend boek

door: lara06032004 1 like
Het is een emotioneel boek. Het gaf me een heel ander zicht op het leven. Een jong meisje waarvan zwemmen haar leven is raakt samen met haar vriendin betrokken bij een ongeval. Ze verliest haar beste vriendin, en haar been wordt geamputeerd. Ze voert een hele strijd met zichzelf, want zal ze ooit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook