Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ultra Donker
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 14 3 3 2 1 1 0

Ultra Donker

26

Gelezen 27 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 36 Favoriet 2 Recensies 2
Junior   Topics 0
Let goed op als de zon ondergaat… In de schemering, als het onderscheid tussen verschillende werelden vaag wordt, kunnen er vreemde dingen gebeuren. Op die momenten zijn er heel soms geheimzinnige eilanden te zien in de lege zeeën ten westen van het eiland Wildzee.
Het meisje Ultra spoelde als baby aan op het strand van het eiland en werd geadopteerd door de dienstdoende Wachter van Wildzee, Adam Donker. Als hij 11 jaar later dood wordt gevonden aan datzelfde strand, met stenen in zijn zakken, verandert alles. Want wie houdt er nu de wacht om Wildzee op tijd te kunnen waarschuwen als er gevaar dreigt vanuit die geheimzinnige zee om hen heen?
De prijswinnende auteur Philip Reeve heeft met Ultra Donker een prachtige 19e-eeuwse wereld geschapen, waarin (bijna) alle magie van de zee komt. Prachtig geschreven zinnen vertellen een magisch, onvergetelijk en zeer spannend verhaal. Een vertelling over vriendschap, familie en de onstuimige kracht van de zee.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Ploegsma
Eerste editie
16 november 2022
Laatste editie
16 november 2022
ISBN
9789021680484 , 9789021681283


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ultra Donker

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken