Advertentie

Verliefd! Verloofd!? Getrouwd?

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Verliefd!
Als Kiara Steinenberg na vele jaren zwijmelen eindelijk een date heeft met de knapste jongen van de klas kan ze haar geluk niet op. Billy Wolverton neemt haar mee uit en is van plan haar een leuke tijd te bezorgen. Kiara en Billy verschillen nogal van mening over de definitie van ‘een leuke tijd’. Bijna gebeurt er iets wat Kiara voor het leven zou kunnen tekenen. Gelukkig is daar Sebastian, de beste vriend van haar broer, die haar redt.
Stiekem voelt Kiara zich al lange tijd tot hem aangetrokken. Maar Sebastian heeft haar nooit het idee gegeven haar als méér dan het zusje van zijn beste vriend te beschouwen.
Waarom is hij dan vastbesloten haar een perfecte avond te bezorgen?

Verloofd!?
Na de meest romantische eerste zoen die Kiara zich maar kon wensen, heeft ze Sebastian niet weer gezien. Hij vertrok zonder afscheid van haar te nemen om te gaan backpacken door Australië. Sindsdien is er veel veranderd. Kiara studeert geneeskunde, Billy Wolverton is een van haar beste vrienden en haar broer is geslaagd voor zijn opleiding fysiotherapie.
Kiara neemt Billy mee naar het feestje van haar broer. Maar of dat nou zo’n verstandige keuze is? Uiteindelijk wordt ze ‘ontvoerd’ door een oude bekende die maar wat graag wat tijd met haar alleen door wil brengen.

Getrouwd?
Kiara voelt zich één van de gelukkigste mensen ter wereld. Zij gaat trouwen met haar jeugdliefde Sebastian. Alles lijkt perfect totdat op de ochtend van haar trouwdag een onbekende vrouw voor de deur staat die beweert een kind van Sebastian te hebben gekregen.
Wie is deze vrouw? Moet Kiara geloven wat zij zegt? Kan ze nog wel trouwen met Sebastian?
Kiara’s hele leven komt op losse schroeven te staan. Ze gaat op onderzoek uit. Is een gelukkig ‘voor eeuwig en altijd’ wel voor Kiara en Sebastian weggelegd?
+


Genre
Feelgood
Laatste editie
18 januari 2018
ISBN
1230002094311


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Verliefd! Verloofd!? Getrouwd?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.