Advertentie
Verloren onschuld

Verloren onschuld

93
Gelezen 137 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 80 Favoriet 2 Recensies 12
Thrillers & Spanning Top25's 4   Topics 0

Wanneer de 9-jarige Hadiyyah Upman plotseling verdwijnt, is sergeant Barbara Havers er net zo kapot van als de vader van het meisje. Hadiyyah is Barbara’s buurmeisje. Omdat ze bij haar moeder was, staat de politie machteloos.
Vijf maanden later wordt Hadiyyah ontvoerd van een druk marktplein in de Italiaanse stad Lucca, waar ze bleek te wonen met haar moeder. De lokale politie start een grootschalig onderzoek. Thomas Lynley reist hiervoor af naar Italië.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Just One Evil Act
Serie
Thomas Lynley & Barbara Havers (18)
Vertaald door
Fanneke Cnossen
Uitgeverij
A.W. Bruna fictie
Laatste editie
29 juli 2014
ISBN
9789022998779 , 9789044960983 , 9789400505490
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (12)

Onwaarschijnlijk

door: Marianne Fleers 1 like
Brigadier Havers die volkomen de bocht uit vliegt en de politie gaat daarmee akkoord???? Het is het meest onwaarschijnlijke verhaal wat ik van Elizabeth George gelezen heb. Hopelijk is het volgende boek reëler.

Toch weer genoten

door: Sandeo 1 reactie 2 likes
Door de mindere recensies dit boek lang laten liggen. Omdat ik het volgende boek van Elizabeth George wel graag wilde lezen en ik de juiste volgorde wilde aanhouden eerst "Verloren Onschuld" gepakt. En.........ik heb weer genoten van Barbara Havers, van Inspecteur Lynley, van de fijne manier van...

Heerlijke George

door: louky 2 likes
In tegenstelling tot de meeste andere recensenten moet ik zeggen dat ik wel erg van dit boek heb genoten. Nu spreek ik wat Portugees en dat helpt (hoe gek dat ook klinkt - maar beide talen liggen dicht bij het basic Latijn) bij het lezen van de Italiaanse stukken. Mij hebben ze niet gestoord. En...

Te veel italiaans

door: wil veltkamp 1 like
Er wordt veel te veel Italiaans geschreven in dit boek, dat ook veel te dik is. Onwaarschijnlijk plot.

Om snel te vergeten

door: nelevhx 1 reactie 1 like
Ik was ooit een grote fan van de boeken van Elizabeth George: Ik vond haar boeken spannend, goed geschreven en met interessante personages, zeker Barbara Havers. Maar na "Wie zonder zonde is..." is het volgens mij beginnen misgaan. De boeken werden alsmaar dikker, maar dit betekende niet dat het...

Saai

door: Els Van Daele 1 like
Ik ben normaal een grote Elizabeth George fan, maar dit boek heeft me erg teleurgesteld. Het was heel langdradig, het is een dik boek, maar het verhaal kon in veel minder bladzijden verteld worden, het werd uitgemolken en kon me niet echt boeien. Hopelijk is haar volgend boek opnieuw beter!

Zeer teleurstellend

door: Kees de Putter 1 reactie 2 likes
Dit boek van Elizabeth George vond ik zeer teleurstellend. Ik heb echt grote moeite moeten doen om het tot het eind vol te houden maar het was geen prettige leeservaring. Geen spanning, langdradig, totaal ongeloofwaardig figuur van Barbara Waters : jammer van de tijd.

Teleurstelling

1 like
De boeken van Elizabeth George zijn vaak lekkere dikke pillen die goed weten te boeien. Wat een teleurstelling was dit verhaal zeg. Het boek is veel te dik voor dit verhaal. Het zijn twee verhalen achter elkaar; de ontvoering van Haddiyah en de plotselinge dood van Angelina. Het verhaal sleept zich...

door: corry vollbracht 1 like
Nadat ik 30 bladzijden had gelezen van dit vuistdikke boek (730 paginas) bekroop mij een wonderlijk gevoel: Heeft Elizabeth dit wel zelf geschreven of was er een ghostwriter aan de gang?Dit boek verschilt qua schrijfstijl dermate van haar andere boeken dat dat mijn twijfel opwekte.
Vraag mij...

door: Arlet Desplanques 1 like
Wat een teleurstelling was dit boek voor mij.
Had er zo lang naar uitgekeken en omdat de schrijfster in de top van mijn favorieten staat heb ik doorgebeten tot de laatste bladzijde.
Van spanning is er misschien 10 bladzijden sprake en dan nog als je al boven de 670 bladzijden bent.
Het personage van...

door: Monique Reinierkens 1 like
Ik heb erg uitgekeken naar de nieuwe Elizabeth George maar ik vomd dit niet een van de betere inspecteur Lynley boeken. Pas tegen het einde wordt het pas spannend. De korte terugblikken naar eerdere boeken stoorden mij een beetje. Verder had ik moeite met de Italiaanse zinnetjes die niet vertaald...

Recensie Verloren onschuld

door: Puck Vermeulen 1 like
Navraag bij "Polare" leert dat het boek 28 januari 2014 verschijnt... Nog 27 dagen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook