Vertrouwen of verliezen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 49 4 57 3 40 2 3 1 1

Vertrouwen of verliezen

150

Rank 749 Gelezen 161 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 184 Favoriet 12 Recensies 13
Feelgood Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Soms lijkt het geluk als los zand tussen je vingers door te glippen. Maar verlies je ooit definitief je geloof in de liefde?

Het is niet zo dat Noortje echt ongelukkig is met haar leven, maar single zijn op haar achtentwintigste was niet wat ze voor zichzelf in gedachten had als jong meisje. Een liefde zo groots als die van haar opa en oma; met minder wil ze geen genoegen nemen. Maar op de een of andere manier leiden haar dates niet tot een happily ever after met dé man.

Als de knappe neef van een buurvrouw onverwacht voor haar deur staat en Noortje bij de eerste blik al hartkloppingen bezorgt, lijkt het einde van haar vrijgezellenstatus voorbij. Maar wie is deze Mats eigenlijk echt? Is hij wel zo eerlijk als hij zegt en zo perfect als hij lijkt? Als zijn verleden wordt onthuld en het heden inhaalt, lijkt het geluk opnieuw niet aan Noortjes kant te staan.

In een wereld die om haar as tolt en in haar voegen kraakt, is Noortje de enige die voor hun toekomst kan vechten. Maar is dat ook wat Mats wil?

Wendy Brokers in de pers

‘Een meeslepende roman over vriendschap, liefde en de verstrekkende gevolgen van gebeurtenissen uit iemands jeugd.’ Story

‘Fijn feelgoodzomerboek voor de liefhebbers.’ NBD Biblion

‘De combinatie van romantiek, spanning en humor is zo goed verwerkt in het geheel dat iedere romantische ziel zich kan (en zal) verliezen in dit verhaal. Van a tot z is dit smullen, het is niet anders, echt een aanrader!’ Perfecteburen.nl

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
17 maart 2022
Laatste editie
23 maart 2022
ISBN
9789022589984 , 9789402318319


Boekinformatie wijzigen


Recensies (13)

Keuze van de redactie
Sanne de Graaf Hebban Recensent

Meer dan een zoet liefdesverhaal

door: Sanne de Graaf 2 reacties 1 like ebook

Vertrouwen of verliezen stond sinds 2014 in grote lijnen op papier toen Wendy Brokers het verhaal voor een schrijfwedstrijd schreef. Ze worstelde sindsdien met het schrijfproces om het als boek uit te kunnen geven, maar bleef vertrouwen houden in het verhaal. Koppig zette ze door. En dat bleek...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vertrouwen of verliezen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken