Advertentie
Wij bepalen de toekomst
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 1 1 0

Wij bepalen de toekomst

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 2   Topics 0

Een urgente maar hoopvolle boodschap van klimaatexpert Christiana Figueres

Ze is de grootste voorloper, voorstander en initiator als het gaat om het klimaat: Christiana Figueres. Ze was verantwoordelijk voor de historische klimaattop in Parijs en het sluiten van het Akkoord van Parijs, dat op 22 april 2016, op de Dag van de Aarde in New York door 174 landen is ondertekend. En nu richt ze zich tot een breder publiek: het klimaat bepaalt onze toekomst.

In dit heldere, persoonlijke en urgente verhaal laat Figueres haar mening horen over de huidige stand van zaken wat betreft het klimaat en de toekomst van de aarde. Aan de hand van haar jarenlange ervaring in de internationale politiek en haar ontmoetingen met inspirerende personen over de hele wereld schetst ze een krachtig beeld van de uitdagingen waartegenover we nu staan, zowel op macro- als op microniveau. We bevinden ons op een belangrijk punt in de geschiedenis en het is aan ons om het heft in handen te nemen en de klimaatcrisis gezamenlijk te lijf te gaan. Ze is positief gestemd, maar alleen als we NU in actie komen. Alleen dan kan de aarde ook voor toekomstige generaties behouden blijven en gaan we een optimistische toekomst tegemoet.

 

+


Genre
Literaire non-fictie
Mens en maatschappij algemeen
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
27 februari 2020
Laatste editie
27 februari 2020
ISBN
9789000370696 , 9789000370702
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Merel Lommers-Plat Hebban Recensent

Zet niet aan tot actie

door: Merel Lommers-Plat

Met Wij bepalen de toekomst willen Christiana Figueres en Tom Rivett-Carnac laten zien dat de klimaatcrisis niet een onafwendbare ondergang van de mens betekent, maar dat we zelf in de hand hebben hoe het nu verder zal gaan met onze wereld. We leven in een periode waarin de biochemische processen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wij bepalen de toekomst

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken