Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Winnen van de wereld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 0 3 0 2 0 1 0

Winnen van de wereld

2

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 1
Young adult   Topics 0

We hebben het draaiboek voor de laatste keer doorgenomen. Elke stap, elke minuut. We hebben de regels herhaald. Geen geweld, geen vernielingen. Maar wat er echt gaat gebeuren, weet niemand. Misschien komen we niet verder dan de bushalte. Misschien sturen ze het leger op ons af.

Yanna heeft het gehad: haar tweelingbroer haalt altijd betere cijfers dan zij, de jongens uit haar klas zijn kinderachtig, ze heeft rood haar en sproeten en volgens haar docenten staat haar huis over twintig jaar onder water.
Het lijkt wel alsof het niemand iets kan schelen dat het misgaat met de wereld. Zelfs haar beste vriendin vindt het allemaal maar gedoe... maar dan doet Kantuta opeens haar mond open in de klas en vertelt hoe haar familie is verjaagd uit Ecuador. En staat Lynne op het voetbalveld voor haar neus en vraagt of ze meegaat naar de Green Rebels.
En dan komt het leven van Yanna in een stroomversnelling.

+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Eerste editie
02 maart 2023
Laatste editie
02 maart 2023
ISBN
9789047715177


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Winnen van de wereld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.