Advertentie
Wonen op vakantie

Wonen op vakantie

62
Gelezen 96 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 33 Favoriet 1 Recensies 4
Non-fictie   Topics 0
Het begint met een vluchtige blik in de etalage van een Franse makelaar tijdens een heerlijke vakantie. En als je dan weer thuis bent wil dat beeld van dat prachtige middeleeuwse huis aan dat idyllische riviertje maar niet van je netvlies verdwijnen. Je betrapt jezelf erop dat je in je hoofd rekensommen zit te maken en probeert te bedenken hoe het zou zijn om daar te wonen...

Maar hoe vergaat het mensen die hun dromen in daden weten om te zetten? Esther Verhoef schrijft in Wonen op vakantie op een vermakelijke manier over het leven van haar gezin in Frankrijk.
Genre
Literaire non-fictie , Korte verhalen
Gebundelde literaire columns
Literaire thriller
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
Laatste editie
15 december 2011
ISBN
9789041411525 , 9789041421227 , 9789041423092
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Wonen op vakantie

door: Saskia 1 like
Een "must- have" boek voor iedereen, die van Frankrijk houdt! Voor mensen die erover denken om er naar toe te gaan emigreren óf ervan dromen ;-) Een erg leuk boek met columns, recepten en handige tips. Haar kort verhaal is weer een échte Verhoef :-)

Recensie Wonen op vakantie

door: Mieke Piersma 1 like
Een leuk tussendoortje van Esther Verhoef. Heel interessant om te weten hoe de Fransen leven en wat er bij komt kijken als je wilt emigreren naar Frankrijk. Zoals we gewent zijn van deze schrijfster is het boeiend geschreven.

Recensie Wonen op vakantie

door: Linsey 1 like
Leuk als tussendoortje. Ik heb zelf helemaal niks met Frankrijk maar het wordt wel komisch verteld, ik heb het namelijk als luisterboek tot me genomen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook