Advertentie

Alles te verliezen

990

Rank 1394 Gelezen 1308 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 230 Favoriet 24 Recensies 45
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 6   Topics 0
Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtige gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteede makelaar Harald van Santfoort, en hun twee dochtertjes, Charlotte van vijf en Fleur van zeven.

Maar Claires leven is niet zo smetteloos als ze doet voorkomen. Niemand weet waarmee ze in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte. En dat wil ze zo houden, kost wat kost.

Na tien jaar cel is Marius weer op vrije voeten. Hij heeft Claire getraceerd en is niet van plan om zijn oude vriendin zo maar op te geven. Of heeft hij andere motieven?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
20 november 2008
Laatste editie
12 maart 2013
ISBN
9789041410573 , 9789041414175 , 9789041416124


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (45)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Hebban Recensent

Onderzoek naar psyche van de vrouw

door: Kees de Bree 1 like
Naarmate een auteur meer boeken op zijn of haar naam heeft staan, worden de vaste thema’s en motieven als sterren aan een donkere hemel zichtbaar. Bij Esther Verhoef is één van die thema’s tevens de titel van haar laatste boek Alles te verliezen. In haar prijswinnende boek Rendez-vous was het...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Alles te verliezen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken