Drank- en drugsverslavingen, maar ook “moderne” verslavingen, zoals eet-, game-, seks-, en gokverslavingen, nemen sinds de Corona Pandemie, drastische vormen aan! Ik heb zelf vele jaren gevochten, tegen verschillende vormen van verslaving, en uiteindelijk allemaal op eigen kracht overwonnen! En dat kan jij nu ook ... Ik neem je in dit boek mee, op de reis van je leven! Het word een reis door jezelf. Door jouw onderbewustzijn. Precies daar, naar die plek, waar dat jouw verslaving is ontstaan. En dan komen wij langs alle knelpunten, die jouw verslaving nu nog in stand houden. En wij gaan samen, die rotverslaving, definitief uit jouw leven schoppen! Als jij gemotiveerd genoeg bent, en bereid bent om jouw oude “vertrouwde” leventje, achter je te laten. Als jij een kant van jezelf, die je nog nooit eerder hebt gezien, wilt gaan ontdekken? Alleen als jij, er echt helemaal klaar mee bent… Pak “mij”, dan maar bij de hand… en let’s go! Is je vriend(in)? Familielid? Of iemand anders, waar dat jij echt om geeft verslaafd? Jij kan het verschil maken voor jouw dierbare. Geef jij hem of haar een kans? Om deze helse, slopende ziekte, genaamd verslaving, te kunnen overwinnen! Je geeft met dit boek iets heel bijzonders, namelijk, het meest waardevolle cadeau wat je een verslaafde zou kunnen geven... een nieuw leven! Maar ook het leven terug van alle familieleden, vrienden en andere dierbare. Deze personen, die meestal ongevraagd, ook de wereld van verslaving mee zijn ingetrokken. Gehele families worden, door deze rotziekte uit elkaar getrokken! Dit boek zal ook jullie, als naasten, veel handvaten, inzichten en kennis gaan geven. Zodat jij als naaste, jouw dierbare, op de juiste manier bij kan staan, tijdens deze meest bijzondere(maar ook heftigste) reis van zijn leven! (TIP: Lees mee! Of koop er 2! Ik weet uit ervaring, dat de juiste kennis, hulp, en steun van naasten, cruciaal is, om succesvol, van deze helse, slopende ziekte te genezen.)