Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Zuiderse troost

1

Gelezen 0 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

In het Zuiden blijft niets lang geheim... Olivia Als je erachter komt dat je verloofde is opgepakt omdat hij meer dan tien miljoen dollar heeft verduisterd, kun je als verstandige vrouw maar één ding doen. Je duikt onder en verruilt je stadse hakken voor een paar cowboylaarzen. Het was niet de bedoeling om voor altijd in het zuiden te blijven. Dit zou slechts tijdelijk zijn. Ik zou hier alleen blijven tot alles thuis een beetje in een rustiger vaarwater was gekeerd. Althans, dat was de bedoeling. Casey Ik reed al paard voordat ik kon lopen, als ik de verhalen mag geloven. Dat ik de boerderij van mijn ouders zou overnemen, weet ik al sinds ik een klein joch was. Het boerenleven zit in mijn bloed. Een kinkel in hart en nieren, dat ben ik. Dus toen ik haar zag, haar bagage achter zich aanslepend over het over het grindpad, wist ik dat ze veel te hoog gegrepen was voor mij. Ik had niets met haar moeten beginnen, ze zou immers zo weer vertrokken zijn. Ik wist dat ze me zou verlaten en toch… Toch kon ik niet voorkomen dat ik verliefd op haar werd.

+


Genre
Feelgood
Serie
Zuiderse (2)
Vertaald door
Karolien Lambrechts
Uitgeverij
SVM-Publishing
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789464402872


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door NaomiDepelseneer
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Zuiderse troost

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.