God, zei de gek

0

Dit Boekje Gaat Over God. Of Geen God.
Dat Kan Ook.
In een wereld waarin we geleefd worden door onze telefoon, de waarheid is vervangen door Google, een mening je de kop kan kosten, en less is more, vraagt Verboom zich af of er meer is onder de zon.
Angelina Jolie, Moeder Teresa, Osama Bin Laden, Boeddha, Kluun, John Lennon, Tina Turner, Mohammed, Bono en Stephen Hawkins vinden van wel.
Maar nu willen we alleen nog weten wat jij vindt.

VERBOOM, een schrijverspaar, zijn broer en zus. David (het brein) woont in Jeruzalem met zijn gezin, en werkt in de hulpverlening. De vluchtelingenkampen van Syrië en de verwikkelingen in de Gazastrook zijn zijn dagelijkse kost. Ruth (the beauty) woont met haar filmmaker man onder de rook van Hollywood en bestiert naast een very on-Amerikaans huishouden een website (Dinnerella) en schrijft als wereldwijf voor Linda. Geboren en getogen in het ooit zo calvinistisch Nederland, heeft de wanderlust hen een liefde en verwondering gebracht voor nieuwe culturen, godsdiensten en inzichten. Overtuigd dat er meer is onder de zon, nodigen ze de lezer uit om mee te gaan op een zoektocht naar god, of geen god.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
71
Laatste editie
27 augustus 2015
Uitgeverij
Jongboek
ISBN
9789462542068
Bestel dit boek vanaf  €13,04 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic