Adem

71

Spots 10 Top25's 1
In het kuststadje Sea Breeze maakt Sadie voor het eerst kennis met een beroemdheid... en met allesomvattende passie. Opnieuw een spannend verhaal van bestsellerauteur Abbi Glines.

Sadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenoten hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland.

Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest - en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed - dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet.

Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is... En dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is.

Houdt hun liefde stand, ook al komen ze uit totaal verschillende werelden? Lees dit adembenemende verhaal om erachter te komen!
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
22 maart 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045209753 , 9789045211152 , 9789462533660


Door lezers

Feelgood Club / Challenge Categorie #6 - Lees het eerste deel van een serie
06 januari 2018 10 reacties
Feelgood Club / Overzicht van buddy readings 2017
13 juli 2017 14 reacties
Boekenbende / Dagboek van een boekliefhebber: special
01 juli 2017 23 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €14,95 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Assepoester in een nieuw jasje

door Diana Mom op 27-06-2016

Abbi Glines (1977) is geen onbekende auteur meer te noemen in Nederland. Met series als ‘De Vincent Boys’, ‘De verboden vrucht’ en ‘Rosemary Beach’ weet de schrijfster haar fans steeds weer te pakken. Het was al even duidelijk dat het eerste deel van de 'Sea Breeze'-serie, Adem, dit jaar uitgegeven zou worden door Karakter Uitgevers.

De 16-jarige Sadie White woont in het kuststadje Sea Breeze....


Lezersrecensies (4)

Zonnige feelgood met een vleugje erotiek

door: Sanne de Graaf 1 like
In Adem maken we kennis met Sadie White (16 jaar) en haar hoogzwangere moeder. Ze zijn vanuit Alabama verhuisd naar het zonnige Sea Breeze. Sadie's moeder neemt het niet zo nauw met haar ouderlijke taken en Sadie wordt gedwongen al vroeg volwassen. Als haar moeder aan het begin van de zomervakantie...

Zomerse feelgood New Adult

door: Ellen De Vriend 1 like
Jessica, de alleenstaande moeder van Sadie White (17), is hoogzwanger en wil niet meer werken. Daarom neemt de naïeve en kwetsbare Sadie haar werk als dienstmeisje bij een rijke familie over. Na enkele dagen, als de familie in het riante zomerhuis in het fictieve kuststadje Sea Breeze (Alabama)...

Adem - Adembenemend eerste deel van de 'Sea Breeze' serie van Abbi Glines

door: Kiki leest 1 like
Ik was zo blij toen ik hoorde dat Karakter Uitgevers ook de ‘Sea Breeze’ serie van Abbi Glines ging uitgeven. Ik heb de eerste vijf boeken van de serie al in het Engels gelezen maar nu het eerste deel ‘Adem’ in het Nederlands is verschenen ga ik ze zeker opnieuw lezen. Abbi Glines is...

Leuk voor tussendoor.

door: Me03 1 like
Adem is het eerste deel van een 'nieuwe' serie van Abbi Glines. Wederom leest ook dit boek lekker makkelijk weg. Verwacht echter niet een diepgaand verhaal het is eerder een verhaal wat al vaker geschreven is. Neemt niet weg dat je lekker weg droomt in het verhaal van de sexy teenrockstar en het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic