ademinuit

Adem in, adem uit

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Voor alles is een tijd. Niet alleen in de natuur, maar ook in ons leven krijgen we te maken met de verschillende seizoenen. We hebben niet zoveel moeite met de tijden waarin alles voor de wind gaat, we plezier hebben en gelukkig zijn. Toch komt ieder mens ook in periodes van verdriet, lijden, vragen en twijfels terecht.

Prediker 3 geeft op basis van veertien tegenstellingen aan dat we in het leven altijd te maken krijgen met goede en slechte tijden. Op een eerlijke, persoonlijke, maar ook humoristische wijze staat Judith Stoker stil bij het leven in al zijn facetten. Hierbij gaat ze moeilijke thema’s als vergeving, zelfmoord, onvruchtbaarheid en (psychisch) lijden niet uit de weg. Met een lach en een traan beschrijft Judith hoe ze zelf haar weg door de seizoenen in het leven heeft weten te vinden. Groeien doet pijn, maar zonder groei geen bloemen en zonder bloemen geen vruchten!

* Ik hou van mij en van mijn 'lieve lijf'
* Vrede van God, ook als je leven een puinhoop lijkt.
* Humor als mest voor je leven.
* Vriendschap met God, jezelf en anderen

Adem in en laat je vullen met frisse lucht, nieuwe energie, hoop en de liefde van God. Adem uit en blaas de pijn en de zware kanten van het leven weg zodat er weer ruimte ontstaat in je binnenste.

Inclusief verwerkingsvragen voor persoonlijke overdenking of gebruik in kleine groepen.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
287
Laatste editie
13 december 2016
ISBN
9789082546118
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie