Adolf Hitler deel 1 De jaren van opkomst 1889 - 1939

5

Wie was Hitler echt? Na Joachim Fest en Ian Kershaw doet Volker Ullrich in zijn tweedelige biografie een uiterst ambitieuze poging het grootste raadsel van de moderne geschiedenis te ontrafelen. Hij slaagt er wonderwel in een nieuw, verrassend portret van de mens achter de `Führer te tekenen. Daarbij worden nu eens álle facetten van zijn persoonlijkheid belicht: zijn afstotelijke, maar ook zijn aantrekkelijke kanten, zijn vriendschappen en relaties met vrouwen, zijn complexen en destructieve drijfveren, en de onmiskenbare gaven en talenten die zijn opmars mogelijk maakten.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
960
Laatste editie
11 september 2014
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029589536 , 9789029594400
Bestel dit boek vanaf  €49,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €19,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Lessen uit het verleden bieden geen garantie...

door: Ruud Rooimans 1 like
Er is al veel geschreven over Hitler. En toch blijft het een raadsel hoe iemand in staat is zo veel narigheid te veroorzaken. Volker Ullrich doet een nieuwe poging om de ultieme biografie neer te zetten en afgaand op de hoeveelheid informatie die hij in het eerste deel weet te stoppen, zou het best...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic