Als ik 's avonds slapen ga

1

Een kleurig kartonboek in leporellovorm, om voor het slapen gaan samen met jonge kinderen te bekijken en voor te lezen aan peuters en kleuters. Door de vorm van het boek kan het ook worden neergezet om zo in een oogopslag het hele verhaal te zien. Vanaf de eerste plaat waarop moeder haar kind welterusten zegt en vertelt dat Klaas Vaak weldra komt om mooie dromen te brengen, laten de volgende platen zien, hoe het kind de droomwereld langs zilveren sterrenstralen binnengaat, tot het de volgende ochtend door de zon weer wakker wordt gemaakt. Een echt "welterustenboek". Geheel uitklapbaar kartonboek. Voor kinderen vanaf 2 jaar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
10
Laatste editie
06 december 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Christofoor
ISBN
9789062388394

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Een welterustenverhaaltje

door: Peuter-kleuter boekenland 1 like
Een boekje anders dan andere boekjes. Het boekje is van karton en geheel uitklapbaar. Wanneer je het uitgeklapt hebt zie je aan de ene kant de tekeningen die bij het verhaal horen en op de andere kant staat de tekst van het verhaaltje en heel veel sterren. Langs de stralen van de sterren bezoekt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic