Advertentie

Aquarium

139

Gelezen 152 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 79 Favoriet 19 Recensies 8
Literatuur & Romans Artikelen 5 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

De twaalfjarige Caitlin woont samen met haar moeder, die haar loon verdient als havenarbeider, in een klein huis vlak bij het vliegveld van Seattle. Iedere dag bezoekt ze na school het lokale aquarium, terwijl ze wacht tot haar moeder haar ophaalt. Daar ontmoet ze een oude man, die haar liefde voor de vissen lijkt te delen. Doordat hun vriendschappelijke band steeds sterker wordt, komt een duister familiegeheim aan de oppervlakte en dreigt de onvoorwaardelijke liefde tussen Caitlin en haar moeder gevaar te lopen. In elegant en kristalhelder proza volgt de lezer een moedig meisje wier verlangen naar liefde en vergiffenis de beschadigde mensen om haar heen weet te transformeren. Aquarium is een hartverscheurende, maar ook hoopgevende en onvergetelijke roman.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
De Bezige Bij
Eerste editie
26 maart 2015
Laatste editie
26 maart 2015
ISBN
9789023491651 , 9789023493051


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (8)

Keuze van de redactie

Heftige en gelaagde familieroman

door: Maritza Dubravac 1 like

Is vergeving na trauma mogelijk? Dit en meer onderzoekt de Amerikaanse auteur David Vann (1966) in zijn nieuwste roman Aquarium. Een intens verhaal over liefde, trauma, zelfontdekking, haat en – hopelijk – vergeving. Net als in zijn debuut Legende van een zelfmoord, gaan ook in dit boek de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Aquarium

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken