BABYLON verwoest de samenleving...

0

We leven in een tijd waarin we leven van carnavalsviering naar 'paaseieren zoeken en eten' naar sintmaartensviering, sinterklaasviering, kerstman & kerstboom om uiteindelijk bij het vuurwerk, vette oliebollen en alcohol het jaar te eindigen. En zo leven we jaar in jaar uit. Zo'n leefjaar lijkt soms een beetje christelijk door de kerkelijke roots, maar het fijne weten we er al lang niet meer van. Wel lezen we de nare gevolgen van die jaarlijkse events in de kranten en zien ze op TV: De smog als gevolg van kerstbomenverbranding, paasheuvels en vuurwerkafsteken. De scheidingen, geslachtsziektes en ongewenste zwangerschappen door Carnavalsviering.
Het groeiend materialisme en egoisme volgend uit sinterklaasopvoeding cq verwenning vanaf jonge leeftijd. De kinderlokkerij die weer opleeft dankzij de sintermaartenviering en de totale vergiftiging & vervuiling van natuur, milieu, water, lucht en bodem door het vuurwerkafsteken. De verslavende jaartradities en events bederven dus ons leven en onze leefomgeving enorm en dat is geen toeval!

Het is geestelijk Babylon dat de samenleving mondiaal ontwricht en vernietigt! (58 pags; met veel illustraties in kleur & verwijzende hyperlinks!)
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
58
Laatste editie
20 mei 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402118490
Bestel dit ebook vanaf  €6,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic