Basisboek China

Basisboek China

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
28 augustus 2019
ISBN
9789023016168
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie