Beijing en Shanghai

0

Culturele bolwerken
De Verboden Stad in Beijing is het schitterendste architectonische complex van China. Het paleis is het symbolische centrum van het Chinese universum. In het hart van het moderne Beijing is een uitgestrekte open betonvlakte, Het plein van de Poort van de Hemelse Vrede, dat gewoonlijk gevuld is met bezoekers. In Shanghai is het markantste punt De Bund. Hotels, banken, kantoren en clubs aan de boulevard kijken uit over de rivier de Huangpu.

De Capitool Reisgids Beijing & Shanghai
In de reisgids Beijing & Shanghai is de gids onderverdeeld in twee delen Beijing en Shanghai, met een onderverdeling in wijken. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
14 augustus 2007
Uitgeverij
Van Reemst
ISBN
9789047501558

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic