Benjamins boom

1

Benjamins Boom is een legende over het leven, de aarde, de hemel en de adem daartussenin. Een ongewone levensgeschiedenis, een wonderlijke vertelling over een hemelwandelaar, geschreven door de moeder van Benjamin. Haar woorden zijn gevuld met een bijzondere kracht die je kunt voelen terwijl je leest.
Haar boodschap is: ‘Leer het leven te leven als je durft – ja, écht durft – ontdek de bron van Al en Overvloed en laat je inspireren om het beste en het mooiste van jezelf te zien.’ Maar pas op… voordat je het weet tilt het verhaal je op en neemt het je mee op een reis: op een tocht langs de oudste wortels van het leven, naar het eeuwenoude engelenpad met de deur naar de hemel waar een nieuwe weg op je wacht die je terugleidt naar de aarde.
Als je deze reis durft te maken, bereid je dan voor om de wijste der wijzen te ontmoeten, de oudste der oudsten, die je het testament van Adam onthult en durf de lessen te begrijpen van de oudste boom van de wereld, de boom van Eden. Dat is het verhaal van Benjamins Boom. Een verhaal dat je leven voor eens en voor altijd zal veranderen.
Patty Harpenau is levenscoach en geeft cursussen en workshops over de codes van het leven. Ze schreef onder andere de bestseller ‘Het geheim van The Secret’, het werkboek dat de kennis over de Wet van Aantrekkingskracht toegankelijk maakte voor het dagelijks leven. Haar laatste boek, ‘The Life Codes’, is in vele talen vertaald en wereldwijd uitgebracht.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
05 januari 2010
Uitgeverij
Have, Ten
ISBN
9789025960766

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic