Bistronomie 2013

, , ,

0

Deze Bistronomie Gids 2013 omvat een exclusieve selectie van bistro's, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen & Brussel.
Bistronomie is veel meer dan een nieuw begrip of trend.
Bistronomie staat voor de combinatie van een eerlijke keuken, geproefd in een ongedwongen sfeer, met daarbovenop een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding.
Sommigen bestaan al vele jaren en zijn ware Bistronomie monumenten, terwijl deze gids je ook laat kennismaken met een nieuwe generatie jonge leeuwen.
Bistronomie, misschien wel het nieuwe woord van het jaar...
Laat je bij je volgend restaurantbezoek leiden door deze unieke Bistronomie gids.
Deze gids kan tevens besteld worden met een gepersonaliseerde kaft met logo en vermelding van uw bedrijf of associatie.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
170
Laatste editie
08 maart 2013
Uitgeverij
BISTRONOMIE
ISBN
9789491347023
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic