Cantina Mexicana

0

Artikelen 1 Lijsten 1
Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaanse eetcultuur is rijk, divers en uniek in Latijns-Amerika.

In Cantina Mexicana word je meegenomen en ontdek je de echte keukens van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuidelijke Oaxaca, prachtige visschotels van de schiereilanden Baja en Yucatán, streetfood uit Mexico City tot de eeuwenoude eet- cultuur van de Maya's.

Kijk verder dan de burrito en geniet van zwarte mole op basis van bonen en chocolade of rode mole met tomaat en pepers in de hoofdrol. Maak zelf tortilla's en empanadas met de aangereik- te salsa's en recepturen. Eet gegrilde inktvis uit Baja, rund gestoofd in cerveza en rode mole, prachtige salades op basis van bonen, granen en groenten tot taarten op basis van chocolade en pepers.

Boven- dien geeft Cantina Mexicana goede uitleg over typische Mexicaanse producten en de verkrijgbaarheid daarvan.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
18 november 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431356


Artikelen over Cantina Mexicana

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Een verrijking van smaakpapillen en woordenschat

door Heidi op 30-12-2015

Normaal gesproken zijn ingrediënten de noodzakelijke dingen voor een recept. Bij Cantina Mexicana van Paul Wilson heb je ook nog een goede voorbereiding en een internetwinkel met exotische Mexicaanse producten nodig.

De gerechten spatten van de pagina’s met foto’s, allemaal even heerlijk en verleidelijk. Bij het lezen van de meeste recepten zal de gemiddelde Nederlandse kok vragend gaan fronsen;...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic