Code M

3

Lijsten 1

Code M: het boek bij de film


Code M is het razendspannende, intrigerende verhaal van drie kinderen die hun krachten bundelen. Ondanks protest van hun ouders, gaan ze met behulp van een geheimzinnige code op zoek naar het zwaard van de musketier d’Artagnan. Met dit kostbare zwaard hopen ze de boerderij van opa Ber Karstens te kunnen redden. De avontuurlijke speurtocht brengt hen in de meest onverwachte situaties. Bovendien zijn ze niet de enigen die azen op het zwaard. Daarnaast vertelt het boek het ontroerende verhaal van de tienjarige Stas Karstens. In 1673 ontmoet deze boerenjongen de musketier d’Artagnan, die hem zijn zwaard belooft. Maar d’Artagnan sneuvelt voordat hij zijn belofte kan inlossen. Zal Stas het zwaard ooit krijgen? Ineke Mahieu liet zich bij het schrijven van dit boek inspireren door het scenario voor de film Code M.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
27 mei 2015
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000323449 , 9789000323456
Advertentie

Lezersrecensies (1)

'Code M' met exclusief beeldmateriaal uit de film 10+

door: Lmcmr 1 like
De schrijfster Ineke Mahieu liet zich tot dit boek inspireren door de spannende familiefilm Code M, die vanaf 24 juni 2015 in de bioscoop draait. Het boek is gebaseerd op het scenario van Tijs van Marle en Karen van Holst Pellekaan, regisseur Dennis Bots, Independent films. Wederom rijst de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic