De antiheld

0

In de aanloop naar zijn vijftigste verjaardag komt Abdelkader tot het inzicht dat zijn leven, met alle hoogte- en dieptepunten, hem heeft geleid tot één belangrijke waarheid: zijn hele leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en conflicten die hun sporen op zijn Arabische hart en zijn Europese geest hebben nagelaten.
Wanneer Abdelkader een visioen krijgt van zijn overleden vader en zijn overgrootvader Sidi Boukil Bouderbala, besluit hij op reis te gaan naar de geboortegrond van zijn voorvaderen om antwoorden te zoeken bij de legendarische honderdjarige kluizenaar Sidi Al Mostafa. Abdelkader begint een zoektocht, terwijl hij achtervolgd wordt door zijn jeugdzonde. Wanneer hij Sidi Al Mostafa eindelijk in de vallei van de Atlas vindt, doet hij een duizelingwekkende ontdekking.
De Antiheld is een meeslepend verhaal over het leven van een straatjongen, die door op zoek te gaan naar de zin van het leven een intellectueel talent ontdekt.
Over de auteur:
Abkader Chrifi heeft met zijn boeken en lezingen al duizenden mensen weten te raken. Niet verwonderlijk: zijn onwaarschijnlijke succesverhaal is in al zijn authenticiteit een bron van inspiratie. Lees ook De regisseur, een inspirerend boek over zelfrealisatie en de regie nemen over je eigen leven.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
05 november 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Acco C.V.
ISBN
9789462922761

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic