De Dinion

De Dinion

1
Rank 965 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Rassenoorlogen hebben de landen van het pact verscheurd. Om de vrede te herstellen werden er levenswetten opgesteld in het magische boek de Dinion, ondertekend en verzegeld door vier volken. Wie deze wetten overtreedt, roept onherroepelijk de dood over zich af. De koningen van de vier landen hebben een orde van krijgers opgericht om de Dinion te beschermen en de vrede te handhaven.
De Orde van Othernail krijgt bericht uit het mensenrijk over een vijand van buitenaf. Om deze vijand te trotseren, moeten de dwergen, mensen, elfen en elcen hun krachten bundelen. Maar de wetten van de Dinion staan het pact in de weg. De enige manier om ten strijde te kunnen trekken, is om de levenswetten te herschrijven, maar dat blijkt zo makkelijk nog niet.
Het elitecohort van de jonge elf Finrohn krijgt de missie om de vier koningszwaarden te verzamelen. Hij is zowel krijger als magiër, afkomstig van het adellijk elfenhuis Vealnir. Alleen met alle zwaarden kan de bergplaats van de Dinion worden geopend, wat hem dwingt om langs alle koninkrijken te reizen, terwijl de vijand ondertussen onbelemmerd zijn gang kan gaan.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
29 maart 2019
ISBN
9789463081573
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

De Dinion: een wervelend debuut

door: Ferry76Visser 2 likes
Tijdens het bezoek aan uitgeverij Zilverbron op de comic con in Utrecht koos ik intuïtief voor ‘De Dinion’ van Julian ten Böhmer. Mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten, want ik heb ontzettend genoten van de wervelende debuut over het maken van keuzes, vriendschap en jezelf zijn en van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook