De erfgename van Winterwood

36

De erfgename van Winterwood van Sarah E. Ladd is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die besluit haar hart te volgen.
Engeland, 1814. Amelia Barrett, de erfgename van een oud landgoed, belooft haar stervende vriendin dat zij voor haar dochtertje Lucy zal zorgen. Daarmee haalt ze zich echter de woede van haar familie en vooral van haar verloofde Edward op de hals. Amelia ziet nog maar ??n oplossing: ze zal trouwen met de vader van het kind, kapitein Graham, een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar voordat het zover komt, slaat het noodlot toe: Lucy wordt ontvoerd.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
20 mei 2014
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029722773 , 9789029722780 , 9789043531627

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (2)

Nog geen Austen of Bronte

door: weaverannie 1 like
Schrijfster Sarah Ladd las de boeken van Austen en de zusters Bronte altijd graag en ze wilde nu zelf proberen of ze in soortgelijke stijl zelf een boek kon schrijven, spelend in dezelfde periode. Dat werd de Erfgename van Winterwood. De poging is redelijk geslaagd. Het boek leest vlot, de...

mooi

door: Natasja Toorn 1 like
Wat een juweeltje was dit boek,niet alleen erg romantisch maar ook nog even lekker spannend.Het boek verveeld geen moment omdat er leuke maar ook spannende stukjes inzitten,je leeft mee met Amelia die zoveel voor de baby Lucy gaat voelen als haar vriendin sterft,en de keuze die ze moet gaan maken...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic