De escaperoom

De escaperoom

1
Rank 5500 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 1 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Huiveringwekkende thriller over misleiding en wraak, voor de fans van J.P. Delaneys Het vorige meisje and Ruth Ware’s De vrouw in suite 10

MEGAN GOLDIN
De escaperoom

Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit.

In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Maar naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar?

De escaperoom biedt een vlijmscherpe blik op de meedogenloze strijd die zich binnen bedrijven kan afspelen achter de opgehouden schijn van samenwerking en collegialiteit.

‘Razend spannend van begin tot eind. Vier meedogenloze jonge carrièrejagers zitten opgesloten in een dodelijk spel. Onvergetelijk!’ – Harlan Coben

‘Fantastisch. Een van de beste boeken die ik dit jaar gelezen heb.’ – Lee Child

‘Een thriller van de bovenste plank.’ – Sydney Morning Herald

MEGAN GOLDIN werkte als buitenlandcorrespondent voor ABC en Reuters in Azië en het Midden–Oosten als oorlogsverslaggever, gespecialiseerd in internationaal terrorisme. Later vestigde ze zich in haar thuisstad Melbourne en legde zich toe op het schrijven van fictie. De escaperoom is haar tweede thriller, maar de eerste die is vertaald in het Nederlands.

Psychologische thriller, Wall Street, New York, verraad, wraak
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
22 augustus 2019
ISBN
9789026346972
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie