De Frans-Mediterrane keuken

,

0

Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillon.

De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: van de citroenbomen aan de Italiaanse grens tot de ansjovishandelaars aan de Spaanse grens, langs geurige olijfolie, uitstekende wijnen, smakelijke worst en verse oesters, dwars door drie regio's die allemaal hun eigen identiteit hebben. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie streken: de Provence, de Côte d'Azur en de Languedoc-Roussillon. Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcrème met frambozen… Geniet van de zonnige Zuid-Franse keuken!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
15 november 2005
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044708769
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic