De grote oma-talentenshow

4

Volgende week wordt op school een grote talentenshow voor grootouders gehouden. Sommige oma's kunnen goed koken, er is een opa die prachtig kan schilderen, anderen kunnen geweldig dansen. Maar Jeremy's oma is helemaal nergens goed in. Of wel?

Een vrolijk verhaal over grootouders, talenten en basketbal. Winnaar van de internationale kinderverhalenwedstrijd van Inclusive Works, kazdu en Clavis Uitgeverij. Voor oma's, opa's én hun trotse kleinkinderen vanaf 4 jaar.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 juni 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044826937

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Leuk cadeau voor oma of kleinkind

door: Sandra Hutchison 1 like
Anne Sawan (Meyfield, VS.) werd met haar leuke verhaal ‘What can your Grandma do?‘ de winnares in de categorie kleuters (4-6 jaar) van een internationale kinderverhalenwedstrijd. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Inclusive Works, Kazdu en Clavis Uitgeverij. Het thema van de wedstrijd was...

Superleuk boek over de talenten van oma's en opa's!

1 like
Een prachtige prentenboek over de talenten van oma's en opa's, alleen denkt Jeremy dat zijn oma nergens goed in is. Gelukkig hebben alle oma's en opa's wel ergens een talent voor en dus ook de oma van Jeremy. Prachtige, kleurrijke prenten laten zien dat ook grootouders wel degelijk wat kunnen. Dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic