De Grote Transformatie

0

Belangrijke informatie voor de komende aardeveranderingen van 2012 en daar voorbij
De Grote Transformatie brengt veel bronnen van belangrijke informatie bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf, en de evolutie van bewustzijn die plaatsvindt tot het jaar 2012 en daarna. Die tijd komt steeds dichterbij.
De Grote Transformatie is een voortgangsrapportage uit het kwantumveld en de boodschappen zijn positief. Kryon zegt: ‘Je hoeft slechts met een spirituele intentie aanwezig te zijn, en het DNA-kwantumveld zal geactiveerd worden in je lichaam.’ Nog tijdens ons leven kunnen wij meer veranderingen en vrede verwachten dan ooit tevoren, zelfs in het Midden-Oosten. En Kryon voegt daaraan toe: ‘God is geen controlerende macht. Kijk naar de liefde in de dingen.’
Tom Kenyon, die de Hathors channelt, brengt ons in herinnering dat ‘het de aandacht voor een gebeurtenis is die iets in ons bewustzijn brengt.’ Over channeling zegt hij: ‘vanuit een oogpunt van neuropsychologie is gechannelde informatie niets anders dan een bijzondere uiting van de mogelijkheden van onze hersenen, van onze geest....’ De Hathors hebben een boodschap voor wat nu is en wat er gaat komen die zo simpel is dat we het zijn vergeten: zoek een manier om je leven te leven in vreugde en geluk.
Patricia Cori, die informatie van de Hoge Raad van Sirius doorgeeft, herinnert ons dat de toekomst nooit vastligt en het verleden een illusie is – en voor iedereen anders.
De Grote Transformatie is een reisverslag over de versnelling van het kosmische bewustzijn waar de Maya’s, de oude Egyptenaren, de Hopi, en vele anderen over vertellen. Deze bekende auteurs werken al vele jaren in het veld. Hun doorgevingen zijn authentiek en deskundig, en ze bieden praktische instructies over wat je kunt doen om samen een nieuwe wereld te creëren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
238
Laatste editie
09 september 2009
Uitgeverij
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636727

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic