De Hongerspelen trilogie

133

De drie delen van Suzanne Collins' successerie De Hongerspelen voor een spotprijs. Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Capitool. Bij de jaarlijkse Hongerspelen moeten twaalf jongens en twaalf meisjes in een gemanipuleerde arena de strijd aan gaan op leven en dood. Zo begeeft ook Katniss zich onder het oog van de hele bevolking in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici staat ze voor de vraag: hoe ver ga je om te overleven?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
28 september 2013
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000337835
Bestel dit ebook voor  €19,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederStreaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie
Bliyoo - Oneindig lezen - 728x90

Lezersrecensies (2)

Onverwacht genoegen

door: Helga 1 like
De serie heb ik niet gevolgd op tv of dvd en ik had het idee dat het een hard, bloederig verhaal zou zijn door de beelden die ik ervan gezien had. Ondanks dat ik vaak met veel plezier boeken voor adolescenten lees trok deze serie mij niet aan. Uiteindelijk toch eens de boeken erbij gepakt, om een...

Drie delen in een week gelezen

door: Ingrid Meijs 1 like
Het mag een YA serie zijn, maar zeker de moeite waard om te lezen. Spannend, bovendien blijven de boeken je tot de laatste bladzijden boeien. De snelheid waarmee ik de boeken gelezen heb zegt genoeg!