De Hongerspelen trilogie

234

Lijsten 1 Spots 9

De drie delen van Suzanne Collins' successerie De Hongerspelen voor een spotprijs. Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Capitool. Bij de jaarlijkse Hongerspelen moeten twaalf jongens en twaalf meisjes in een gemanipuleerde arena de strijd aan gaan op leven en dood. Zo begeeft ook Katniss zich onder het oog van de hele bevolking in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici staat ze voor de vraag: hoe ver ga je om te overleven?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
28 september 2013
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000337835


Door lezers

We Love Scifi & Fantasy / Lezen voor je lijst onderbouw
26 augustus 2017 7 reacties
Elegieën / Koning van Katoren als tussenboek
27 juni 2017 27 reacties
We Love Feelgood / WeLoveFeelgood leest in juni
08 juni 2017 9 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €13,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Fantastisch...

door: Suzie 1 like
Een tijdje geleden heb ik genoten van deze trilogie. De karakters komen goed uit de verf, zodanig dat ik de boeken in een mum van tijd verslonden had. Het hoofdpersonage, Katniss Everdeen, stal mijn hart en de show(film). Volwassenen kunnen eveneens hun gading ophalen aan deze YA serie. Deze moet...

Onverwacht genoegen

door: Helga 1 reactie 1 like
De serie heb ik niet gevolgd op tv of dvd en ik had het idee dat het een hard, bloederig verhaal zou zijn door de beelden die ik ervan gezien had. Ondanks dat ik vaak met veel plezier boeken voor adolescenten lees trok deze serie mij niet aan. Uiteindelijk toch eens de boeken erbij gepakt, om een...

Drie delen in een week gelezen

door: Ingrid Meijs 1 like
Het mag een YA serie zijn, maar zeker de moeite waard om te lezen. Spannend, bovendien blijven de boeken je tot de laatste bladzijden boeien. De snelheid waarmee ik de boeken gelezen heb zegt genoeg!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic