Insecten Detective

1

Artikelen 1 Lijsten 2

Pak het vergrootglas en ontdek de wondere wereld van insecten. De Insectendetective is een leerzame én leuke natuurgids voor kinderen om kennis te maken met de wondere wereld van insecten. Met het bijgevoegde vergrootglas kunnen kinderen (en ouders!) op zoek naar meer dan 100 verborgen details in het boek. Boordevol grappige feitjes en aantrekkelijke illustraties, zo leren kinderen steeds meer over de kleinste wezens op aarde.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
18 maart 2015
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789052109824


Artikelen over Insecten Detective

Weetjes over beestjes
06 april 2015 1 like
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Inspirerende beestjes voor groot en klein

door Marieke Pallada op 02-07-2015

Op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, maar in de tuin, het gazon of op een boom krioelt het van de beestjes. Kleine beestjes, vliegende beestjes, plakkerige beestjes en zelfs beestjes die je niet ziet. Maar wat zijn het en wat doen ze daar eigenlijk?

Pak je vergrootglas en ga op zoek!

Kijk een vlinder! En een tor, een mier en een vlieg. De zoektocht naar de beestjes in het boek van Maggie...


Lezersrecensies (1)

Voor het betere speurwerk

door: Lmcmr 1 like
Op de tafel ligt een prentenboek met een mooie natuurlijke kaft. In het rood zie ik een vergrootglas, die blijkt verzonken in de kaft bevestigd met eroverheen een plaksticker. De inhoudsopgave is al een speurtocht op zich. Met het vergrootglas valt te volgen dat er vele kleine beestjes aan bod...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic