De jeugd van tegenwoordig, ook maar mensen

,

2

Artikelen 1

Juni 2015 viert De Jeugd Van Tegenwoordig haar tienjarig bestaan. Om dit in stijl te vieren, verschijnt het collector s item De Jeugd Van Tegenwoordig. Ook maar mensen. Een boek dat net zo ludiek, creatief en innovatief is als de groep zelf. Dit boek geeft een uniek kijkje in de keuken van het normale, doordeweekse leven van de jongens. Trappen ze gezellig een balletje in het park of spelen ze een potje backgammon in het theehuis? Zie je ze bij de slagerij of juist bij de visafslag? Hakken ze constant kordaat knopen door of durven ze nooit beslissingen te nemen? Een boek voor en door intimi. En voor ú! Hoogtepunten, dieptepunten, fotoreportages, eerste ontmoetingen, Wiwa s piemeltekeningen, favoriete places (not) to be, interviews, columns, twitterfeeds, ditjes en datjes en schaamteloze onthullingen: De Jeugd Van Tegenwoordig. Ook maar mensen leest als een album zoals we van ze gewend zijn.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
30 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899954 , 9789038899961


Artikelen over De jeugd van tegenwoordig, ook maar mensen

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 14,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 14,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €14,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Grabbelton vol herinneringen

door Kees de Bree op 24-08-2015

Ooit was de rapgroep De Jeugd van Tegenwoordig jong, rebels, eigenzinnig en origineel. Niet alleen hun toneelnamen, Faberyajo, Vieze Fur, Willie Wartaal en de Neger des Heils, onderscheidden zich, maar ook hun buitenissige teksten waarvan “Watskeburt” de beste representant was. Het nummer werd een enorme hit die zelfs Guus Meeuwis van de eerste plaats in de top 40 verstootte. Gouden tijden. Nu,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic