De kers op de taart

85

Spots 3 Top25's 1
Als Zoe, fervent amateurkok, voor een felbegeerd plekje in een kookwedstrijd op televisie wordt geselecteerd, is ze buiten zichzelf van blijdschap. Het is een unieke kans om zich een weg te koken naar roem, succes en het kleine delicatessenwinkeltje op het platteland waar ze altijd al van heeft gedroomd. De eerste opdracht is echter nog maar net begonnen als ze merkt dat ze meer bordjes in de lucht moet houden dan ze had voorzien. Niet alleen moet ze de competitie aangaan met de fanatieke en nogal achterbakse Cher, tot haar schrik valt ze in rap tempo voor een van de juryleden, de snedige maar buitengewoon sexy Gideon Irving. Het duurt dan ook niet lang voor er veel meer op het spel staat dan canapés, cakejes en cordon bleu alleen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
13 april 2012
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000307623 , 9789000307630


Door lezers

Feelgood Club / Smakelijke titels
19 april 2018 6 reacties
Feelgood Club / We Love Feelgood leest: September 2017 #leesuiteigenkast
03 september 2017 12 reacties
Er was eens... / de buit van Koningsdag
28 april 2017 11 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (4)

Lekker én romantisch

door: Veronique Janssen 1 like
Dit boek is een combinatie van een lekkere feelgoodroman met leuke personages. Je gaat houden van personages. Het is voorspelbaar, maar dat maakt het boek niet minder leuk. Zoe wordt geselecteerd voor een kookwedstrijd op televisie. Ze is een amateurkok en haar grote droom is een...

Heerlijk boek

door: Anneke 1 like
Het is een heerlijke feelgood roman dat zo weg leest. Het einde was wel voorspelbaar, maar dat is het meestal met dit soort boeken. Verder heel erg genoten en soms een traantje weggepinkt, maar ook af en toe in een deuk gelegen. Voor de romantische mensen onder ons is het een echte aanrader.

Hele leuke chicklit

door: Hetty1989 1 like
Heb dit boek met veel plezier gelezen op vakantie. Leuk om de wereld te zien door de ogen van een kok. Leest lekker weg en is spannend door de opkomende romance! Zou deze chicklit aanraden aan mijn vriendinnen.

Recensie De kers op de taart

door: Natasja Toorn 1 like
Dit is dus letterlijk een lekker heerlijk luchtig boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic