De koopman van Peru

17

Top25's 1
‘De koopman van Peru’ van Natasha Pulley (auteur van ‘De horlogemaker van Londen’) is een roman waarin historie en fictie naadloos in elkaar overlopen.
Peru, 1859. Merrick Tremayne reist, met tegenzin, in opdracht van de Britse overheid af naar Bedlam. Daar moet hij op zoek naar de bomen die kinine herbergen, het enige geneesmiddel tegen de om zich heen grijpende malaria. Een zoektocht die niet zonder gevaar bleek voor generaties kininejagers vóór hem…
Hij raakt verstrikt in een wereld van kolonialisme, oerwouden, bewegende standbeelden en ontmoet priester Raphael die de verhalen over mysterieuze verdwijningen kent.
Natasha Pulley werkte als boekverkoper bij Waterstones en als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. Ze veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar debuut ‘De horlogemaker van Londen’.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
21 november 2018
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145834 , 9789026145841

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €6,49 bijAdvertentie

Hebban recensie

    mjvanholsteijn Hebban Recensent

Tussen de wolken van Peru; magisch als een droom

door mjvanholsteijn op 08-02-2019

Natasha Pulley is begonnen als verkoper in een boekhandel. Haar liefde voor boeken heeft zich omgezet in liefde voor schrijven en haar debuutroman, De horlogemaker van Londen, was meteen een succes. In 2017 verscheen haar tweede roman, De koopman van Peru, die zich net als haar debuut afspeelt in het verleden en veel mysterie en fantastische elementen bevat.  

Het boek valt niet onder één genre....


Lezersrecensies (1)

Wegdromen bij koloniale oerwouden en bewegende standbeelden

door: Boekenvirus 1 like
Wat je het eerste opvalt als je het boek oppakt is de zachte cover . Hij voelt zo goed aan. Ook de vormgeving laat je telkens in de hoekjes nieuwe dingen ontdekken. Leuk gedaan dus. Een mooi landhuis met mooie tuinen in Cornwall in het jaar 1859.... nee idyllisch is het niet na de knal waar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic