De kunst van het nietsdoen in de praktijk

0

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: het moment waarop na een crisis alles weer ten goede keert, komt altijd wanneer de je strijd hebt opgegeven. Dat ophouden met strijden, leven in het nu, d?t is de kunst van het nietsdoen ? de kunst om op het juiste moment te doen wat juist is. En wat juist is, dat openbaart zich vanzelf aan hen die af en toe even stilstaan om te luisteren en te voelen.
In De kunst van het nietsdoen in de praktijk behandelt Theo Fischer ? onder meer op basis van de ervaring die hij in zijn workshops heeft opgedaan ? aspecten van de tao en het tao?sme die in zijn bestseller De kunst van het nietsdoen onderbelicht zijn gebleven.
Theo Fischer werkte ruim twintig jaar als managementadviseur, tot hij zich verdiepte in de Tao en zich op het schrijven ging richten. Fischer schreef verschillende succesvolle boeken over het tao?sme in de praktijk. Hij woont en werkt in Itali?, waar hij ook lezingen en workshops over het tao?sme geeft.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
190
Laatste editie
24 februari 2011
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045311623 , 9789045311852

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic