De prediker

43

Elke week bespreekt de Amerikaanse president de dodenlijst. Op een koude lenteochtend in 2014 wordt er iemand aan toegevoegd: de Prediker. De mededeling: De Prediker. Identificeer. Spoor op. Dood.
Kit Carson, commandant van het US Marine Corps, krijgt de opdracht. Met zijn onlinepreken en haatzaaiende retoriek roept de Prediker martelaren op tot geweld jegens hooggeplaatste Amerikanen en Britten. Zijn boodschap is eenvoudig en wreed: de Ware Gelovige moet streven naar de moslimwaarheid door zich te bekeren tot de jihad.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Kill List
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Johan te Lindert
Laatste editie
24 september 2013
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789400503342 , 9789044970500

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijHebban recensie

    Joop Liefaard Hebban Recensent

Spanning ten top!

door Joop Liefaard op 18-10-2013

Frederick Forsyth (1938) werkte als journalist voor onder andere de BBC maar hij nam ontslag toen zijn integriteit ter discussie werd gesteld. Hij begon met schrijven en zijn eerste boek, De dag van de Jakhals, was meteen een groot succes; het werd gevolgd door andere succesvolle boeken zoals Geheim dossier: ODESSA, De honden van de oorlog, De onderhandelaar, De vuist van God  en De Cobra. De...


Lezersrecensies (3)

door: Diederick 1 like
Heb het boek net uitgelezen, omdat ik weinig tijd had om te lezen heb ik er lang overgedaan en was het lastig om er steeds weer in te komen maar het boek is als vanouds zoals we Frederick Forsyth kennen en haast beangstigend ïechtï, het zou een waargebeurd verhaal kunnen zijn en daarom ook...

door: Remco 1 like
Mijn eerste kennismaking met Frederick Forsyth. Een aangename schrijfstijl die je betrokken houdt. Alsof het een soort documentaire is vertelt het ook over geheime diensten en actuele zaken als piraterij.

door: veravb 1 like
Zowel in Amerika als in Groot-Brittanië worden mensen vermoord in naam van Allah. De daders zijn inwijkelingen uit landen waar de islam de religie is. Tot vlak voor de moorden zijn ze niet fanatiek. Ze zijn opgehitst door de prediker die iedereen oproept de ongelovige te doden.
Door de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic