De sterrenpas

2

De broertjes Jesse en Flint spelen in de tuin en zien een vallende ster. In stilte doen ze een wens. Als Flint later een stukje van de ster vindt, heeft hij nog geen idee hoe belangrijk dat voor hen zal zijn. Die avond krijgen ze bezoek van de witte dwerg, die hen meeneemt naar Sirius. Hun reis gaat van Sirius A naar Sirius B, Oceana, Mars, Venus en Marduk. Wensen zijn zo gedaan, maar wat als je weet dat ze echt uitkomen? Flint vindt het fantastisch, maar Jesse zwijgt en hoopt dat zijn wens wordt vergeten. Hun wensen en de sterrenpas (het stukje ster dat Flint vond) leiden tot ontmoetingen met lichtwezens, dolfijnen en een draak. Ze leren over kristallen, dromen en hoe je keuzes maakt vanuit je hart en niet uit angst. Ze worden op de proef gesteld en leren elkaar waarderen. Maar hoe komen ze weer thuis na zo'n avontuur? Een ontdekkingsreis naar andere werelden en je eigen binnenwereld voor mensenkinderen van 6 tot minstens 99 jaar.

Verschenen in
Genre
Jeugd & Kind (non-fictie)
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Samenwerkende Uitgevers VOF
ISBN
9789491557262

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

Boekje vol wijsheid

door Marjan van Druenen op 17-12-2015

Men neme de volgende ingrediënten: een theelepeltje Indiana Jones, een handvol Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer en een snufje Hoe tem je een draak. Nu heb je de sfeer van het boek Sterrenpas te pakken!  

Het begint allemaal met een vallende ster. En bij het zien van een vallende ster mag je een wens doen. Maar wat als er ook echt een stukje van deze ster bij je in de tuin valt. En...


Lezersrecensies (1)

Wijze levenslessen, maar de inkleding kan beter

door: Francine Herrebaut 2 likes
De tekst op de achterkant van de cover vertelt ons dat De sterrenpas een stukje van een gevallen ster is dat terechtgekomen is in de tuin van de broers Jesse en Flint. Flint is de jongste en de avontuurlijkste en hij heeft dit stukje ster gevonden toen hij 's nachts de tuin in ging om er te gaan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic