De undercover koningin

0

Ze geeft het ruiterlijk toe, ze is onconventioneel, net als haar monarchie.

Als meisje groeide ze op in een heel gewoon arbeidersmilieu. Nu representeert ze, tot haar eigen grote verrassing, een heel domein, naar haar beste vermogen.

Haar vermogen is enorm, ook al heeft ze talloze redenen om daar bescheiden over te zijn en zorgvuldig mee om te gaan.
Ze deelt haar omvangrijke vermogen met iedereen die haar pad kruist, in hechte samenwerking met het Ministerie van Vrede en Overvloed.

Ze vertelt hoe ze mensen ondersteunt die ergens vastlopen in hun keuzeproces en hoe ze hen aanmoedigt hun eigen kracht, autoriteit en aangeboren talenten aan te spreken.

Ze deelt haar ideeën over ` besturen en geeft inzage in haar aanpak. Ze illustreert daarbij hoezeer ze hecht aan speelruimte, voor zichzelf en anderen.

Delen, spelen en helen zijn voor haar kernwoorden. Hele gewone woorden, inderdaad, maar pas ze toe op `relevante informatie en zie hoe een bijzonder waardevol en krachtig resultaat als vanzelf ontstaat: keuzevrijheid en vreugde.

Laat je inspireren door deze vrouw die met plezier en toewijding het speelveld van keuzevrijheid van alle kanten bekijkt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
53
Laatste editie
12 september 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402123128
Bestel dit ebook vanaf  €4,49 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic