De wolvenman

,

9

Shaun Ellis is expert op het gebied van wolvengedrag en de manier waarop hij dat gedrag onderzoekt is uniek en soms omstreden: hij leeft met de dieren samen en maakt deel uit van hun wereld.
Al vanaf zijn jeugd had Shaun grote belangstelling voor honden, vossen en wolven, en hij wist dat bij deze dieren zijn toekomst lag. Hij richtte Wolf Pack Management op, een onafhankelijke organisatie in het Engelse Devon, waar hij met wolven in gevangenschap werkt. Shaun strijdt al jaren voor het welzijn van (wilde) wolven, het bevorderen van kennis en bewustzijn over hun benarde situatie en het vergaren van kennis over hun gedrag. Maar Shaun doet meer: Hij leeft letterlijk in hun midden, en door dichter bij de wolven te leven dan wie ook heeft hij een taal geleerd die enig is in zijn soort. Dit is Shauns ongelooflijke verhaal van moed, doorzettingsvermogen en liefde voor wolven.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Vertaald door
Ewoud van Hecke
Laatste editie
09 oktober 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789049201104 , 9789460922619 , 9789460927522
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic