De zieke magiër

8

Nadat Dillon en Delia levend uit de regenstad van Hamza zijn gekomen, moeten ze de sneeuw trotseren. Met Dillon als nieuwe gids vlot de reis goed tot er onverwachte vijanden opdoemen.
Duistere wezens uit de oudheid dwingen Dillon en het reisgenootschap van het gekozen pad af. Oude wonden worden opgehaald door het verleden dat terugkeert in beangstigende gedaantes.
Dillon probeert zijn grootste fout goed te maken en de reisgenoten dichter bij de godenwereld te krijgen. Maar het lot heeft andere plannen. De magiërs rollen van het ene naar het andere probleem.
Delia en Dillon moeten hun handen ineen slaan om de bedreigingen te overleven. Gevaarlijke krachten doen er alles aan om te zorgen dat ze de bron der magie niet zullen bereiken.
Verschenen in
Genre
Fantasy
Laatste editie
29 februari 2016
Uitgeverij
Zilverbron
ISBN
9789463080354

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (3)

De zieke magiër

door: Johanna Lime 1 like
De Kronieken van Magie deel 2 de Zieke Magiër. Dit boek is het tweede deel van een trilogie. Delia, en Lilith uit boek 1 zijn nog steeds op weg om de bron van de magie in de godenwereld te redden. De groep waarmee ze reizen wordt geleid door Dillon die hen de weg moet wijzen naar de godenwereld....

Beter dan deel 1, maar nog steeds ondermaats

door: Marvin O. 1 like
In mijn recensie van deel 1 ben ik erg van leer getrokken tegen de spelling in het boek. Op elke bladzijde stonden spellings- en stijlfouten en het taalgebruik was kinderlijk. Het verhaal zelf kon mij ook maar matig boeien omdat er weinig originele elementen in zaten. Ik besloot om de rest van de...

Op naar deel 3

door: Yvonne 1 like
Nadat ik boek een echt verslonden heb ben ik eigenlijk direct begonnen aan boek twee van deze trilogie(Er is mij verteld dat dit een trilogie wordt.) Ik had dus geen opstart problemen, vooral omdat deel twee verder gaat waar deel 1 stopt. De wereld wordt verder uitgewerkt en daar kan ik niet over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic