Dit ben ik 1: Bus 8

0

Bus 8 is bedoeld voor prille lezertjes. De sleutelwoorden voor het verhaal zijn herkenbaarheid, vaart en humor. Omdat de doelgroep (avi 0) nog het meest vertrouwd is met prentenboeken, werd deze sfeer aangehouden. Het enthousiasme van de illustrator zorgde eerst voor lichte onrust (afwijkende lettertypes, lay-out, ?). Maar nadat zijn ontwerpen uitvoerig getest ?n goedgekeurd werden door een vakkundige jury, kreeg hij groen licht. Leesplezier boven alles!
Bus 8 is een uitgave in eigen beheer en werd aangevuld met een gratis toepassing voor tablets met android-besturingssysteem. Deze bevat naast het verhaal zelf -dit keer met animaties- ook spelletjes, puur voor het plezier of met educatieve inslag. Voor wie het al wat meer mag zijn, kunnen de woordjes uit het verhaal in andere talen verkend worden. Ook algemene kennis komt er aan bod. Zo kom je er meer te weten over het noodnummer 112 of over kunstenaar Keith Haring.
De app kan ook vooraf verkend worden via de Android Market.
Vanaf vier jaar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
20 oktober 2011
Uitgeverij
Els Bourdeaud'hui
ISBN
9789081817608

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic