Don't give a fuck

36

Don't Give a Fuck gaat over het terugwinnen van de kwaliteit van je leven. Sarah Knight geeft een eenvoudig te gebruiken tweestappenmethode om je eigen tijd terug te claimen. Niet meer als een kip zonder kop rondrennen om vooral anderen ter wille te zijn. Er zijn genoeg dingen in je leven waar je je wél druk om moet maken - en daar heb je meer tijd voor als je de dingen waar je eigenlijk geen bal om geeft, kunt laten schieten. Ruim na je huis met Marie Kondo nu je hoofd op met Sarah Knight. En dat zonder excuses: #geensorry.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
15 maart 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021561875 , 9789021561905 , 9789021561875 , 9789021561875

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bij



Advertentie

Hebban recensie

Meer geld, tijd en energie door minder fucks te geven

door Cecile Bol op 25-03-2016

Is je huis eindelijk opgeruimd en ideaal ingericht met de hulp van Marie Kondo? Dan is het nu tijd om je hoofd op te ruimen. Hoe je dat doet? Door een hoop minder fucks te geven om dingen ... waar je eigenlijk geen fuck om geeft. Sarah Knight zet in Don’t Give A Fuck provocerend en geestig uiteen hoe je, zonder spijt of excuses, eindelijk met een opgeruimd hoofd door het leven kunt gaan.

De...


Lezersrecensies (2)

Nee zeggen mag!

door: Justreadbooksandenjoy 1 like
2,5 ⭐️: had feitelijk op 2 a4tjes gekund. Heel, heel veel herhaling. Goed om weer te beseffen: nee zeggen mag! Ik vond de stijl en voorbeelden niet altijd prettig om te lezen.

Mooie parodie mét levensles

door: Wendel de Boer 2 likes
Natuurlijk zou ik een uitgebreide recensie kunnen schrijven, maar levert mij dat meer plezier op? Ik schrijf de recensies vooral voor mezelf om beter te onthouden wat ik ervan vond. Uitgebreide samenvattingen zijn overal op het web al te vinden. Kortom, I don't give a f**k. En hoera, daarmee heb ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic