Doorbreek de stilte

51

Artikelen 1 Spots 1

Carol Jordan, terug bij de recherche, hoort van een onwaarschijnlijke zelfmoord: een succesvolle vrouw blijkt te zijn vergast. Carols goede vriend, de profiler Tony Hill, herinnert zich een recente onbegrijpelijke suïcide. Die volgde op een geval van online stalking.
Algauw zijn Carol en Tony een seriemoordenaar op het spoor. Een killer die niets te verliezen en niets te vrezen heeft... en de verdachte zelfmoordgevallen blijven zich voordoen.
Ondertussen wordt Carol gedwarsboomd binnen de politie.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Splinter the Silence
Serie
Tony Hill (9)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Frank Lefevere
Laatste editie
10 augustus 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572083 , 9789024572090


Artikelen over Doorbreek de stilte

  Meer artikelen


Door lezers

Thriller Club / Thrillers augustus 2016
02 augustus 2016 2 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijHebban recensie

Noodzakelijk kwaad in functie van een nieuwe start

door Koen Chevalier op 30-09-2016

Een van de voordelen van thrillerseries is dat lezers naarmate de tijd vordert dusdanig vertrouwd geraken met de personages dat ze reikhalzend uitkijken naar nieuwe verhalen. Een van de nadelen is dat het als schrijver vaak moeilijk is om hetzelfde niveau constant vast te houden, waardoor lezers soms met heimwee terugkijken naar die fase van de serie waarin ze nog aangenaam verrast werden.

Zo ook...


Lezersrecensies (2)

Splinter the Silence.

door: Dolf Patijn 1 like
Dit boek heb ik in het Engels gelezen onder de titel Splinter the Silence. Dit blijft een mooie serie waarin de hoofdpersonen zich blijven ontwikkelen en er genoeg dynamiek is om de persoonlijke verhalen interessant te houden. Daarnaast zijn er natuurlijk de moorden die moeten worden opgelost. Erg...
ebook

eindelijk

door: Freddy Buggenhout 1 reactie 2 likes
inderdaad, eindelijk is er een nieuwe roman met Tony Hill. Ik ben altijd al een liefhebber geweest van Mc Dermid en dan vooral van de boeken met Tony Hill, en dus was ik echt gelukkig dat er een nieuwe is. En directe weer een goede. De beschrijving van de oprichting van de nieuwe sectie TMZ vind...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic