Druk op de ketel

10

Top25's 1

Nicole Renard keert terug naar huis omdat haar vader ernstig ziek is. Ze houdt van hem, ook al heeft hij altijd de nadruk gelegd op alles wat ze niet is. Niet de zoon. Niet getrouwd. Niet bekwaam om hem op te volgen in zijn bedrijf, Renard Shipping. Vast van plan om een geschikte echtgenoot te vinden en zo haar vader de felbegeerde erfgenaam te geven voor het te laat is, reist Nicole af naar New Orleans met de Renard-erfenis als haar bruidsschat: de zeer kostbare Lafitte Dolk. Maar haar vaders rivalen komen achter de dolk aan. Noodgedwongen zal ze haar plannen moeten veranderen.

Darius Thornton is een man met een missie. Een ketelexplosie op de Louisiana kostte hem bijna het leven. Sinds die tijd is hij tot alles bereid om een manier te vinden om stoombootexplosies te voorkomen. Zelfs tot het toelaten van een vrouwelijke secretaris is zijn afgezonderde bestaan. Nicole is vast besloten zich niet te laten afschrikken door de explosieve experimenten van haar zonderlinge werkgever. Maar wederzijds respect en aantrekkingskracht veroorzaken een nieuwe angst. Hoe kan ze voor een erfgenaam voor haar vader zorgen als haar hart al aan een ander toebehoort? En als haar vaders rivalen haar schuilplaats ontdekken, zal ze dan moeten kiezen tussen die liefde en haar vaders erfenis?

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
21 november 2014
Uitgeverij
Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
ISBN
9789077669891
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic