Duister oord

69

Artikelen 1

Soms is er een dunne lijn tussen liefde en haat. Althans, dat is de theorie van detective Zoe Dolan, die achter de Creeper aanzit een stalker die in de huizen van jonge vrouwen inbreekt en ze mishandelt. Het geweld van zijn daden neemt steeds meer toe, maar er is geen enkele aanwijzing hoe hij binnenkomt en wie zijn volgende slachtoffer zal worden. Totdat Jane Webster een telefoontje binnen krijgt bij de telefonische hulpdienst waar ze vrijwilligerswerk doet. Wanneer Jane het ondanks het vertrouwelijke beleid van de organisatie aan de politie vertelt, heeft Zoe eindelijk een aanknopingspunt voor haar onderzoek. Maar het brengt haar ook dichterbij haar eigen verleden waaraan ze zo graag wilde ontsnappen. Geen enkele jonge vrouw in de stad lijkt nu meer haar leven zeker, ook niet in hun eigen slaapkamer in hun goed afgesloten huizen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Nightmare Place
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
11 november 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400502086 , 9789044968934


Artikelen over Duister oord

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijLezersrecensies (8)

Heftig maar een beetje slap einde

door: Inge 1 like
Het boek begint vrij interessant. De hoofdpersoon droomt iets maar ze komt er niet achter wat het is. Ik vind dat het boek iets meer pit mag hebben. Het is langdradig want de droom komt steeds weer terug. Ik vind het jammer dat het niet echt een lopend verhaal is.
luisterboek

Neergaande lijn

door: Dazzle 1 like
Steve Mosby brak ik het Nederlands taalgebied door met zijn boek de 50/50 moorden, Elk volgend boek haalt hij het vertrouwde recept, "een seriemoordenaar" uit de kast, maar dan elke keer minder geïnspireerd, waardoor het frisse van z'n eerste boeken en bijvoorbeeld het enigszins uitwerken van z'n...

Goed begin verzandt

door: GJR 1 like
De aanzet is goed en biedt mogelijkheden, maar het verhaal komt nooit echt op gang. De karakters hebben weinig diepgang. Rechercheur Zoe gaat nooit echt 'leven', ze blijft een karakter in een boek. Na verloop van tijd ga je verlangen naar het einde van het boek, dat een beetje als een nachtkaars...

Teleurstellend tot na het eind

door: Alexander Krook 1 like
Een verhaal met vele zijlijnen die nergens toe leiden en totaal nooit spannend wordt. Het enige goede aan dit boek is de samenvatting op de achterkant.

Spannend

door: Astrid80 1 like
Dit is echt een super spannend boek! Ik heb meerdere malen mijn ramen en deuren gecheckt of ze wel dicht zaten. Elk boek wat ik tot nu toe van deze schrijver heb gelezen is super spannend!

Huiveringwekkende, sterke en verrassende plot

door: Heidi 1 like
Met Duister oord heeft Steve Mosby zijn achtste thriller gepubliceerd maar het is pas zijn zesde in Nederlandse vertaling. Seriemoordenaars zijn steevast zijn onderwerp en hij slaagt er steeds in om de duistere en obscure kant van hen op een indringende manier te beschrijven zonder dat je...

Grimmig, duister en spannend.

door: Anne-Jan de Jong 1 like
Steve Mosby schrijft met Duister oord zijn 6e thriller. De auteur studeerde psychologie en had met de 50/50 moorden zijn internationale doorbraak. Detective Zoe Dolan maakt jacht op de Creeper, een inbreker, die hiernaast ook zijn hand niet omdraait voor gruwelijke mishandelingen. De huizen van...

Voordat je gaat slapen: Eerst alle sloten checken!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Als jij dit boek hebt gelezen, voel je je niet snel ergens veilig meer. Ook niet in je eigen huis. Je gaat niet meer naar bed zonder alle ramen en deuren gecheckt te hebben…En kijk ook maar eens onder je bed! Alles checken voordat je gaat slapen, kan je heel wat leed besparen!

De Creeper is op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic