Een beetje Pelgrim

0

Vrijheid. Avontuur. Rusten onder olijfbomen. Ruimte. Bijzondere ontmoetingen. Fietsen. Verder en al verder fietsen. Naar de horizon. De zon tegemoet en nog verder tot je onvermijdelijk weer naar huis moet. Terug naar het dagelijks leven. Thuiskomen vol inspiratie, energie en herinneringen aan de olijfbomen, de vrijheid, het avontuur. Met een stiekeme gedachte aan volgend jaar…
Toen haar twee zonen op eigen benen konden staan, heeft de in Zwartewaal wonende Noor Andeweg (1956) haar dromen omgezet in daden: zij kocht een nieuwe fiets en begon met toeren. Ondanks de steun van haar echtgenoot, waren de reacties in het begin erg negatief. Het is immers veel te gevaarlijk om als vrouw alleen op stap te gaan. Zeker als je al zuidelijker trekt!

Vrijheid. Avontuur. Ruimte. In Noor Andewegs prachtige boek ‘Een beetje pelgrim…. maar vooral geluksvogel’ lees je er alles over. Het is alsof je op de bagagedrager van de schrijfster meereist. Samen verdwaal je in Parijs. Samen word je kleddernat. Samen ontmoet je de schapen en hun herder. Samen eet je in kleine cafeetjes. En samen ben je op zoek naar een nieuwe tentstok. Samen ontmoet je bijzondere mensen en overbrug je taalproblemen.

Al fiets je nooit ‘Een beetje pelgrim…. maar vooral geluksvogel’ is een aanrader voor iedereen. Want, wie droomt er niet? Zijn dromen onmogelijk? Nee! De verhalen van Noor inspireren. Na het lezen van de laatste pagina besef je dat het aan jou is, jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
236
Laatste editie
25 september 2015
Uitgeverij
Calbona
ISBN
9789071343896

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,75
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,75
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic