Een geheim waar je groot van wordt

0

Een spannend verhaal over een kleine jongen die wil optornen tegen de grote wereld, vanaf 5 jaar.

Salam wil de wereld rondreizen als hij groot is. Maar niemand gelooft dat hij ooit groot zal worden. Op een dag heeft Salam er genoeg van. Hij loopt weg en neemt een grote tas mee waarin hij onderweg zijn schatten zal stoppen waar hij groot van kan worden. Tijdens zijn tocht blaast de wind hem hoog in de lucht. Salam kan zich nergens aan vastgrijpen, maar hij kan wel een paar bladeren, een steen, een veer en wat sneeuw pakken. Uiteindelijk belandt Salam in de woestijn. Samen met de vondsten uit zijn volle tas zal hij bewijzen dat hij niet zo klein is als hij lijkt.

Dit fantasievolle prentenboekje werd bekroond met een White Raven 2004 en de Prix d'Illustration de Reuil-Malmaison 2003. Schrijver Carl Norac combineert in dit boek zijn twee passies: schrijven en reizen. De prentenboeken van illustrator Carll Cneut veroverden al verschillende bekroningen in binnen- en buitenland.

De thema's zijn: groot worden, woestijn en geheim.

Het fragment geeft je alvast een voorsmaakje.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
07 september 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Eenhoorn
ISBN
9789058383174
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic