Een held in pyjama

0

Een held in pyjama + meeleescd

Kinderboekenweektitel 2011

Netty van Kaathoven, met tekeningen van Eric Heuvel

Tom (11 jaar) is dolgelukkig als zijn vader een eigen tweedehands vrachtwagen koopt. De mooiste wagen van de wereld! Nu mag hij weer mee met de ritten die zijn vader maakt.
Later chauffeur worden is zijn grote droom.
Op hun eerste rit naar Frankrijk gaat het helaas al mis. Op een afgelegen parkeerplaats wordt in de vroege ochtend de lading gestolen.
Door heldhaftig optreden van Tom, waarbij hij een spannende rit in een sportwagen met de onbekende Tania beleeft, worden de dieven uiteindelijk door de politie gepakt.
Alleen had Tom nog geen tijd gehad om zich aan te kleden. Hij is de held in pyjama.
Omdat het boek bedoeld is voor zwakke lezers wordt de tekst ruim ondersteund door aantrekkelijke kleurrijke illustraties in stripstijl. De mooie vrachtwagen en sportwagen die verbeeld zijn, zullen de lezers over de streep trekken om het verhaal te gaan lezen.

Meeleescd
Editie met meeleescd, ontwikkeld door uitgeverij Interval. De cd is bij het boek ingesloten.
Een meeleescd is niet geschikt om als afzonderlijk luisterboek te gebruiken, maar is bedoeld om hardop meelezend te oefenen. Op die manier is er sneller ruimte voor begrijpend lezen en vergroot het de leesmotivatie bij zwakke lezers.

Avi: M4, deel in de Kokkel-reeks
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
04 juni 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Inktvis
ISBN
9789075689761

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic